Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rejestracja na forum  (Przeczytany 2605 razy)
Antek
Student
Sr. Member
****
Wiadomości: 254



Zobacz profil
« : Października 21, 2012, 09:54:44 »

Rejestracja na forum nie działa, przynajmniej w chromie. Po wypełnieniu formularza jest:
http://i50.tinypic.com/35kq5ug.png
Proponuję wyłączyć jedną z captchy, może to ich wina.
Zapisane
Ziu!
Hero Member
*****
Wiadomości: 583



Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Października 24, 2012, 10:13:33 »

Rejestracja na forum działa (dowód w załączniku) w Chrome, Firefoxie, Safari, Operze i IE w systemach operacyjnych Linux, Windows i OSX.
W ciągu ostatniego tygodnia dostałam sporo potwierdzeń rejestracji nowych użytkowników i nikt nie zgłosił problemu.
Możliwe, że coś jest nie tak tylko u Ciebie, niezależnego od forum...
« Ostatnia zmiana: Października 24, 2012, 10:15:22 wysłane przez Ziu! » Zapisane

Allways look on the bright side of life... tu tutu...
gosiak
Hero Member
*****
Wiadomości: 737


8896443 gosia_habich
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Października 25, 2012, 12:26:07 »

Przeprowadziłaś doświadczenia aby powiedzieć to pierwsze zdanie? Język
Zapisane

Antek
Student
Sr. Member
****
Wiadomości: 254



Zobacz profil
« Odpowiedz #3 : Listopada 24, 2012, 02:53:35 »

Zapisane
Serpens
Administrator
Full Member
*****
Wiadomości: 208


Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Listopada 24, 2012, 04:04:19 »

"Wystąpił błąd" oznacza, że ktoś nie przepisał prawidłowo godziny z zegarka.

Dzisiaj zarejestrowało się 2 nowych userów (prawdziwych, nie liczę mojego testu przed chwilą), więc to jest możliwe.

Godzinę trzeba podać z dokładnością 5 minutową.
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  


SimplePortal 2.3.1 © 2008-2009, SimplePortal